espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ενδοσκοπικού Τμήματος Affidea Κηφισιάς
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ενδοσκοπικού Τμήματος Affidea Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εγκατάσταση του εξοπλισμού του ενδοσκοπικού τμήματος στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Κηφισιάς με τον τελευταίας τεχνολογίας βιντεοεπεξεργαστή MAGINA Full High Definition του ιαπωνικού οίκου PENTAX MEDICAL, το αυτόματο πλυντήριο ενδοσκοπίων ISA του αμερικάνικου οίκου MEDIVATORS, νοσοκομειακών κλινών και λοιπού ενδοσκοπικού εξοπλισμού.

Ο βιντεοπεξεργαστής IMAGINA:

Υποστηρίζει κάθε βήμα της κλινικής οδού, από την παρακολούθηση έως τη διάγνωση μέχρι την καθημερινή θεραπεία, με την κορυφαία ποιότητα εικόνας FHD που υποβοηθείται από χρωμοενδοσκόπηση i-scan. Με την πρωτοποριακή του τεχνολογία, μειώνει το κόστος λειτουργίας και επένδυσης λόγω της τελευταίας τεχνολογίας φωτισμού LED on the tip. Ο μηχανισμός ελέγχου θερμότητας που διαθέτει αποτρέπει την ανεξέλεγκτη θέρμανση του άπω άκρου για λόγους ασφάλειας.

To αυτόματο πλυντήριο ενδοσκοπίων ISA:

Αντιπροσωπεύει μια μοναδική νέα γενιά αυτοματοποιημένων πλυντηρίων ενδοσκοπίων. Διαθέτει σχεδίαση για μονάδες ενδοσκόπησης, που απαιτούν την πιο προηγμένη τεχνολογία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ο απλός και φιλικός προς το χρήστη χειρισμός και η λειτουργία του ISA ™ συνδυάζεται με έναν γρήγορο κύκλο πλύσης σε 20 λεπτά. Παρέχει όλα τα εργαλεία για την αποτελεσματική απολύμανση των εύκαμπτων ενδοσκοπίων σας.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ