espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS στο ΓΝ Δράμας
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS στο ΓΝ Δράμας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος ψηφιακής μαστογραφίας SELENIA DIMENSIONS του κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Η εταιρία PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την παράδοση, εγκατάσταση και πλήρη εκπαίδευση λειτουργίας του ψηφιακού μαστογράφου.

O Ψηφιακός Μαστογράφος SELENIA DIMENSIONS είναι κατασκευής του κορυφαίου και βραβευμένου Οίκου HOLOGIC, ο οποίος διαθέτει το 42% της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών μαστογράφων. Η τεχνολογική υπεροχή του μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS, συνοψίζεται στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

➡️ Το ιδανικότερο μέγεθος pixel ψηφιακού ανιχνευτή 70μ και ανάλυση 7,1lp/mm για σίγουρο εντοπισμό και των μικρότερων αποτιτανώσεων.

➡️ Πίεστρα που πραγματοποιούν κλίση για ομοιόμορφη συμπίεση σε όλο το εύρος του μαστού ακόμα και στην περιοχή της θηλής όπου βρίσκονται τα πλέον δύσκολα ευρήματα.

➡️ Ακτινολογική λυχνία τελευταίας τεχνολογίας, ειδική για μαστογραφική απεικόνιση, για ακόμα χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.

➡️ Αναβαθμίζεται με όλες τις τελευταίας τεχνολογίας απεικονιστικές τεχνικές μαστογραφίας, όπως την μοναδική πιστοποιημένη για γυναίκες με πυκνούς μαστούς Τομοσύνθεση χαμηλής δόσης και μαστογραφία με σκιαγραφικά.

Για να δείτε όλα τα κέντρα που διαθέτουν ψηφιακό μαστογράφο HOLOGIC, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.papapostolou.gr/blog/2020/06/10/hologic-digital-mammography-systems-list/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ