espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Χρυσοί Χορηγοί στα Greek Top Women Awards
SHARE POST
social
social
social
Χρυσοί Χορηγοί στα Greek Top Women Awards

Είμαστε περήφανοι που είμαστε χρυσός χορηγός στα βραβεία Greek Top Women Awards 2021, μια ευγενική πρωτοβουλία των ιστοσελίδων www.eirinika.gr & www.madeingreece.news, που είναι αφιερωμένα στις γυναίκες γιατρούς και νοσηλεύτριες που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό και στον αδιάκοπο αγώνα τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε τις ηρωίδες – γυναίκες γιατρούς και νοσηλεύτριες, που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους καθώς δίνουν συνεχώς τη μάχη μ’ έναν αόρατο εχθρό, για την ανεκτίμητη προσφορά τους μέσα στις πρωτοφανείς αντιξοότητες και την αδιάκοπη προσπάθεια να μη λείψει σε κανέναν η απαραίτητη φροντίδα.

Ας παραδειγματιστούμε όλοι από το έργο τους, και ας ευαισθητοποιηθούμε στα θέματα ασφάλειας και προστασίας κατά του covid-19.

Συνολικά θα βραβευτούν 20 γυναίκες για την πολύτιμη και ζωτικής σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 13.00:

Ο κ.Νίκος Παπαποστόλου θα βραβεύσει τιμής ένεκεν τη νοσηλεύτρια Σοφία Καραγκιοζίδου που ήταν συνεχώς μπροστά, στην πρώτη γραμμή των υγειονομικών, αλλά έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και

o κ.Θανάσης Παπαποστόλου θα βραβεύσει την κα Ελένη Γκέκα, Αναισθησιολόγο – Εντατικολόγο, Διευθύντρια Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Αναισθησιολογίας ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ» και
την κα Ευσταθία Καμπισιούλη, Προϊσταμένη Διατομεακού Τομέα Μονάδων ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε live την τελετή βράβευσης παρακάτω:
https://www.greek-top-women-awards.gr/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ