espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Συσκευών Παρακολούθησης Ζωτικών Παραμέτρων στο ΓΝ Πατρών, “ο Άγιος Ανδρέας”
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Συσκευών Παρακολούθησης Ζωτικών Παραμέτρων στο ΓΝ Πατρών, “ο Άγιος Ανδρέας”
benevision

Η εγκατάσταση τεσσάρων συσκευών παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων BENEVISION Ν19 και ενός κεντρικού σταθμού BENEVISION CMS του οίκου MINDRAY, στο ΓΝ Πατρών “ο Άγιος Ανδρέας”, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την εταιρεία PAPAPOSTOLOU, η οποία ανέλαβε εξολοκλήρου την παράδοση, εγκατάσταση του μηχανήματος, κι εκπαίδευση του προσωπικού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

➡️ Η τελευταίας τεχνολογίας συσκευή παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων BENEVISION N19 του εργοστασίου MINDRAY, διαθέτει μία από τις καλύτερες αναλύσεις οθόνης (1680 x 1050) ώστε να προσφέρει ευκρινείς και με ακρίβεια κυματομορφές και ψηφιακές τιμές. Επίσης, με τη λειτουργία πολλαπλής αφής, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τη συσκευή – μόνιτορ γρήγορα κι εύκολα ενώ προσφέρεται μία πλειάδα από βυσματούμενες μονάδες για την παρακολούθηση όλων των παραμέτρων σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.

➡️ Ο κεντρικός σταθμός BENEVISION CMS, είναι κατάλληλος για την παρακολούθηση μόνιτορ και τηλεμετριών που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://bit.ly/3b7b2Pw
https://bit.ly/2QXkD4j

κεντρικός σταθμός
μόνιτορ
MONITOR
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ