espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Σεπτέμβριος, Μήνας Πρόληψης & Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Προστάτη
SHARE POST
social
social
social
Σεπτέμβριος, Μήνας Πρόληψης & Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες, με την ακτινοθεραπεία να αποτελεί μία εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπισή του.

Με τους υπερσύγχρονους γραμμικούς επιταχυντές του κατασκευαστικού οίκου Varian (EDGE, Truebeam, Halcyon), εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές (IMRT, VMAT, IGRT,) εξωτερικής Ακτινοθεραπείας και Στερεοτακτικής Ακτινοθεραπείας SBRT, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι υπερσύγχρονοι γραμμικοί επιταχυντές επιτρέπουν την εφαρμογή Στερεοτακτικής Ακτινοθεραπείας (SBRT), πέραν της κλασικής Ακτινοθεραπείας, επιτυγχάνοντας στο να παρέχουν υψηλότερα ποσοστά θεραπευτικής δόσης στον ασθενή, σε μικρότερο αριθμό συνεδριών (έως 5) με αποτέλεσμα τον βέλτιστο τοπικό έλεγχο της νόσου και με ελάχιστες παρενέργειες.

Η βραχυθεραπεία αποτελεί μια εναλλακτική μορφή ακτινοθεραπείας, εξίσου αποτελεσματική και με βέλτιστα κλινικά αποτελέσματα για τους ασθενείς στους οποίους εφαρμόζεται αυτή η μέθοδος. Η Varian διαθέτει το υπερσύγχρονο σύστημα βραχυθεραπείας “Bravos”, το οποίο με μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή απόδοση βρίσκεται στη θεραπευτική «φαρέτρα» για ένα ακόμη βήμα προς όφελος των ασθενών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανήματα μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.papapostolou.gr/our-products/?mn=573&c=100
https://www.papapostolou.gr/our-products/?mn=573&c=887

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ