espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Αναβάθμιση χειρουργικών προβολέων στην Αθηναϊκή Mediclinic του ομίλου Interamerican
SHARE POST
social
social
social
Αναβάθμιση χειρουργικών προβολέων στην Αθηναϊκή Mediclinic του ομίλου Interamerican

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις των χειρουργικών προβολέων στα νοσοκομεία της χωρας μας. Στο πλαίσιο αυτό και τα χειρουργεία της Αθηναικής Mediclinic του ομίλου Interamerican, «προχώρησαν» στην αντικατάσταση των ήδη υπαρχόντων προβολέων της KLS MARTIN με τους νέους εξελιγμένους χειρουργικούς προβολείς Ε9i/E9i τεχνολογίας led του ιδίου κατασκευαστικού οίκου.

Η όλη εγκατάσταση και η πλήρης εκπαίδευση του προσωπικού ολοκληρώθηκε από την PAPAPOSTOLOU, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Η σειρά MarLED E, ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής και εντυπωσιάζει επίσης με την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, ενώ οι νέοι χειρουργικοί προβολείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός δικτύου για έως και οκτώ ώρες εφόσον το Νοσοκομείο επιλέξει την προσθήκη συστήματος συσσωρευτών. Ανάμεσα στα σημαντικά πλεονεκτήματα που καθιστούν ασυναγώνιστη την σειρά MarLED E, περιλαμβάνονται οι υψηλοί δείκτες χρωματικής απόδοσης, οι χρωματικές θερμοκρασίες που προσομοιάζουν το φως ημέρας και η εξαιρετική απόδοση νηματικής ροής, ενώ προσφέρει εντάσειςφωτισμού έως 160.000 lux – με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.papapostolou.gr/product/e15-e9i/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ