espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 6ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου
SHARE POST
social
social
social
6ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου

Η εταιρία PAPAPOSTOLOU, συμπαρίσταται διαχρονικά στον αγώνα των ασθενών με καρκίνο.

Φέτος, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει  στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, με τίτλο Καρκίνος: Στο κατώφλι μια Νέας Εποχής το οποίο θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή στις 3 – 5 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός”, στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς της ΕΛΛΟΚ – Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου Hellenic Cancer Federation.

Tη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, στις 4 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 η Sabine Bernard, Senior Product Marketing Manager της Varian θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Unleashing the power of AI and Big Data in Radiation Therapy».

Πληροφορίες για το συνέδριο:
https://bit.ly/3J21sMl

Η Varian Medical Systems αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστικό οίκο μηχανημάτων ακτινοθεραπείας, τόσο για βραχυθεραπεία όσο για εξωτερική ακτινοθεραπεία, τα οποία συμβάλλουν πολλαπλά στο θεραπευτικό σχήμα που ακολουθεί ο ογκολογικός ασθενής.

Δείτε τους γραμμικούς επιταχυντές:
https://www.papapostolou.gr/product-category/linear-accelerators/

➢ Ο ακριβής εντοπισμός του όγκου-στόχου αλλά και η χορήγηση της ακτινοθεραπευτικής δόσης με υψηλή ακρίβεια, μειώνουν τους απαιτούμενους χρόνους θεραπείας, βελτιώνοντας την άνεση του ασθενή και προσφέροντάς του το βέλτιστο κλινικό αποτέλεσμα. Έτσι η ακτινοβολία προσαρμόζεται πλήρως στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή, (τύπος, μέγεθος και ακριβής θέση του όγκου). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση του ποσοστού ίασης της νόσου και ελαχιστοποίηση της δόσης ακτινοβολίας στους υγιείς ιστούς, οδηγώντας σε δραματική μείωση των παρενεργειών από την ακτινοβολία.

Η εταιρεία, θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας, διαθέτει τους πιο σύγχρονους γραμμικούς επιταχυντές, για υψηλής ακρίβειας ακτινοθεραπευτική προσέγγιση, οι οποίοι αποτελούν μέρος του ιατρικού εξοπλισμού σε μεγάλα κέντρα ακτινοθεραπείας σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τις πλέον προηγμένες θεραπείες στους ασθενείς.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ