espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • The EndoNaut Fusion Imaging System and the Mobile Hybrid Solution
SHARE POST
social
social
social
The EndoNaut Fusion Imaging System and the Mobile Hybrid Solution

Γνωρίστε από κοντά τις πρωτοποριακές λειτουργίες των συστημάτων EndoSize και EndoNaut στο πλαίσιο του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής, στις 14-16/4, στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.

Επιτρέπουν τον εύκολο σχεδιασμό της θεραπευτικής προσέγγισης, αλλά και την ταχύτερη πλοήγηση κατά την διάρκεια ενδοαγγειακών επεμβατικών τεχνικών, με τη δυνατότητα σύντηξης εικόνων, με 3D fusion τεχνικές και προσφέρουν άμεσο έλεγχο και ταχύτητα στις ενδαγγειακές επεμβάσεις.

Το σύστημα EndoNaut συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με ένα υψηλής τεχνολογίας ψηφιακό ακτινοσκοπικό C-arm (όπως το Ziehm Vision RFD HE) και με υψηλής ποιότητας low-dose ακτινοσκοπική χειρουργική τράπεζα, αποτελεί ουσιαστική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στα υβριδικά χειρουργεία με σταθερά απεικονιστικά συστήματα, ως οικονομικότερο, ενώ παράλληλα προσφέρει άριστη εργονομία και σύντομη καμπύλη εκμάθησης.

Στις 14/4 και ώρα 18:00-18:30, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Dr. Jacques Tomasi (Αγγειοχειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρεν, στη Γαλλία) με θέμα: “The EndoNaut Fusion Imaging System and the Mobile Hybrid Solution”

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:
https://hsvscongress2022.gr/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ