espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 17η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Συνάντηση ΕΛΙΓΑΣΤ
SHARE POST
social
social
social
17η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Συνάντηση ΕΛΙΓΑΣΤ

H εταιρεία Papapostolou Healthcare Technologies συμμετέχει και στηρίζει τη 17η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Συνάντηση ΕΛΙΓΑΣΤ, Divani Caravel Hotel, 15-17/4/2022, (περισσότερες πληροφορίες: https://17h-ekpaideutiki.fohevents.gr/), όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά:

➡️ Τις πρωτοποριακές δυνατότητες των υπερήχων Μ6Τ & Μ8 της MINDRAY. Η υπερηχογραφία στην γαστρεντερολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην εκτίμηση των παθήσεων της χοληδόχου κύστεως, χοληφόρων αγγείων, ήπατος, παγκρέατος και των εντερικών ελίκων, με σκοπό την ανεύρεση κυρίως φλεγμονωδών εξεργασιών, συγγενών ανωμαλιών του εντερικού σωλήνα (ανωμαλίες στροφής και καθήλωσης του εντέρου – malrotation, κύστεις εντερικού διπλασιασμού) καθώς και τον αποκλεισμό χωροκατακτητικών εξεργασιών.

➡️ Το DISCOVERY, ένα καινοτόμο μηχάνημα υποβοήθησης διάγνωσης με τεχνητή νοημοσύνη. Είναι σε θέση να υποστηρίξει την ανίχνευση μη ορατών βλαβών και να κατευθύνει την προσοχή σε πιθανές βλάβες. Το DISCOVERY βοηθά τους γιατρούς στην ανίχνευση πολυπόδων σε πραγματικό χρόνο ως ένας πάντα επικεντρωμένος παρατηρητής, αυξάνοντας την προσοχή σε μικρές και δύσκολα ορατές βλάβες.

➡️ Το Σύστημα Επεξεργασίας Εικόνας FHD IMAGINA το οποίο υποστηρίζει κάθε βήμα της κλινικής οδού, από την παρακολούθηση έως τη διάγνωση μέχρι την καθημερινή θεραπεία, με την κορυφαία ποιότητα εικόνας Full HD που υποστηρίζεται από την χρωμοενδοσκόπηση i-scan. Με την πρωτοποριακή του τεχνολογία, το IMAGINA μειώνει το κόστος λειτουργίας και το κόστος επένδυσης λόγω της τελευταίας τεχνολογίας φωτισμού LED. Ο μηχανισμός ελέγχου θερμότητας της PENTAX MEDICAL αποτρέπει την ανεξέλεγκτη θέρμανση του άπω άκρου για λόγους ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανήματα, μπορείτε να βρείτε και εδώ:
https://bit.ly/3mtJKqg
https://www.papapostolou.gr/product/imagina-epk-i5500/
https://www.papapostolou.gr/product-category/portable-ultrasounds/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ