espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Αλέξανδρος Παπαποστόλου: “Η καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία προς όφελος των ασθενών”
SHARE POST
social
social
social
Αλέξανδρος Παπαποστόλου: “Η καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία προς όφελος των ασθενών”

✅–Αλέξανδρος Παπαποστόλου: “Η καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία προς όφελος των ασθενών” – από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
ℹ️–Άρθρο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: https://www.amna.gr/delphi-VII/article/640641/Al-Papapostolou-I-kainotomia-stin-iatriki-technologia-pros-ofelos-ton-asthenonrn

Στη σημασία της καινοτομικής τεχνολογίας στον ιατρικό κλάδο, για την αναβάθμιση του συστήματος υγείας με υψηλού επιπέδου και εξατομικευμένη υγειονομική περίθαλψη, αναφέρθηκε o Αλέξανδρος Παπαποστόλου, Director Papapostolou Healthcare Technologies, στην τοποθέτηση του στο πάνελ με θέμα «Innovation Technology and its impact on Greek entrepreneurship», κατά την τρίτη ημέρα του Delphi Economic Forum 2022.
Στο πάνελ αναδείχθηκε η σημασία του επαναπροσδιορισμού τόσο του επιχειρηματικού αποτυπώματος όσο και των επιχειρηματικών διαδικασιών με μοχλό την καινοτομική τεχνολογία, όπου, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαποστόλου έδωσε έμφαση στα εξής:

➡️– Οι επενδύσεις στα μέσα, στο ανθρώπινο κεφάλαιο και εν γένει και στις δυνατότητες εκπαίδευσης του υγειονομικού προσωπικού στις καινοτομικές τεχνολογίες βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας.

➡️– Θα πρέπει να υιοθετούνται τα εργαλεία της τεχνολογίας όχι ως αυτοσκοπός, αλλά ως μέσο αύξησης της αποδοτικότητας με μετρήσιμο αποτύπωμα.

➡️– Το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές καινοτομίες.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ