espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Χερουργικής Εταιρίας Μαστού
SHARE POST
social
social
social
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Χερουργικής Εταιρίας Μαστού

Kαινοτόμες τεχνολογίες από την PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES και τον κορυφαίο Αερικανικό οίκο HOLOGIC, σχετικά με την απεικόνιση και τη βιοψία μαστού, στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Χερουργικής Εταιρίας Μαστού.
18-20/11 @Royal Olympic Hotel στην Αθήνα.

H Συσκευή εντοπισμού μη ψηλαφητών βλαβών του μαστού LOCalizer™ που έχει σχεδιαστεί για να επισημαίνει και να εντοπίζει τις μη ψηλαφητές βλάβες του μαστού εισάγοντας στον μαστό μια μικροσκοπική ετικέτα αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID Tag), η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε στιγμή πριν την χειρουργική επέμβαση και να παραμείνει στο μαστό για περισσότερο από 30 ημέρες.
LOCalizer

Το σύστημα βιοψίας μαστού HOLOGIC – Brevera, το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα που απεικονίζει άμεσα τα εκτομηθέντα δείγματα ιστών, ελαχιστοποιώντας τον συνολικό χρόνο της βιοψίας και εξασφαλίζοντας την πλέον σύντομη και ανώδυνη διαδικασία βιοψίας για τις ασθενείς.
https://bit.ly/3Pcz1h8

Συνεργάζεται με τον μαστογράφο HOLOGIC SELENIA Dimensions 2D/3D σε συνδυασμό με το σύστημα στερεοστατικής βιοψίας Affirm. Πραγματοποιεί βιοψία μαστού υποβοηθούμενη από κενό με ταυτόχρονη ακτινογράφηση, λήψη εικόνων σε πραγματικό χρόνο και ταξινόμηση των δειγμάτων ιστών, κατευθυνόμενη στερεοτακτικά μέσω 2D ψηφιακής μαστογραφίας ή τομοσύνθεσης ενώ η εξειδικευμένη οθόνη επισκόπησης με τεχνολογία απεικόνισης CorLumina παρέχει υψηλής ποιότητας διαγνωστική πληροφορία.

Πληροφορίες για το συνέδριο εδώ:
https://www.exem2022.gr/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ