espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Junior Achievement Greece
SHARE POST
social
social
social
Junior Achievement Greece

Την Τετάρτη 17 Μαΐου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία μας στην Αθήνα την ομάδα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, που συμμετείχε στον τελικό του Μαθητικού Διαγωνισμού Εικονικής Επιχείρησης «Junior Achievement Greece» με την εταιρεία TopHarvest.

Ο Αλέξανδρος Παπαποστόλου, υποστηρίζοντας τον διαγωνισμό Junior Achievement ως εθελοντής, ανέλαβε ως μέντορας τη μαθητική ομάδα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, η οποία και προκρίθηκε στον τελικό που διεξήχθη στο Stavros Niarchos Foundation Cultural Center την Πέμπτη 18 Μαΐου. Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Αθήνα για τον τελικό, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στο Νέο Ψυχικό και να περιηγηθούν στους χώρους της έκθεσης, της διοίκησης, του λογιστηρίου, της αποθήκης και λοιπών τμημάτων, και να έρθουν έτσι σε μια πρώτη επαφή με το φυσικό περιβάλλον μιας μεγάλης εμπορικής επιχείρησης.

Η επίδοσή τους στον διαγωνισμό ήταν εξαιρετική και τους ευχόμαστε να διατηρήσουν άσβεστη την όρεξη για μάθηση, δημιουργία και καινοτομία.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ