espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
SHARE POST
social
social
social
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

➣ Η νέα γενιά AIXPLORER (MACH 20 & MACH 30), της HOLOGIC – SUPERSONIC IMAGINE, με premium τεχνικές απεικόνισης κι ελαστογραφίας, αλλά και οικολογικό σχεδιασμό, εφαρμόζει τα πλέον πρόσφατα πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ενώ έχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση: έως και τρεις φορές λιγότερη από κάθε άλλο premium υπερηχογράφο.

ℹ️ https://bit.ly/3iEubty
ℹ️ https://bit.ly/35xWqGX

➣ Ο γραμμικός επιταχυντής 𝑯𝑨𝑳𝑪𝒀𝑶𝑵, η νεότερη πλατφόρμα ακτινοθεραπείας του οίκου Varian, είναι ειδικά κατασκευασμένη για να απλοποιεί και να ενισχύει την απεικονιστικά καθοδηγούμενη ογκομετρική 𝑽𝑴𝑨𝑻 τεχνική ακτινοθεραπείας, με μειωμένες ανάγκες ψύξης και παροχής ηλεκτρισμού. Πιο συγκεκριμένα, ο γραμμικός επιταχυντής HALCYON, απαιτεί τροφοδοσία περίπου στο 1/4 συγκριτικά με από άλλους Γραμμικούς Επιταχυντές, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αποδοτικός/παραγωγικός, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατ΄ επέκταση στην προστασία τόσο του ασθενούς όσο και του περιβάλλοντος.

ℹ️ https://www.papapostolou.gr/product/halcyon-system/

➣ Η Ακτινοθεραπεία με το Ethos™ επαναπροσδιορίζει την εξατομικευμένη φροντίδα του ασθενούς και αποτελεί τη νέα λύση της Varian για adaptive θεραπείες. Στην Ethos™ Therapy συνδυάζεται η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence AI) και η προσαρμοστική ακτινοθεραπεία (Adaptive radiotherapy) για την επίτευξη της βέλτιστης εξατομικευμένης φροντίδας του εκάστοτε ασθενούς και είναι ειδικά κατασκευασμένη για να απλοποιεί και να ενισχύει την απεικονιστικά καθοδηγούμενη ογκομετρική 𝑽𝑴𝑨𝑻 τεχνική ακτινοθεραπείας, με μειωμένες ανάγκες ψύξης και παροχής ηλεκτρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ακτινοθεραπείας που ανήκει το Ethos™, απαιτεί τροφοδοσία περίπου στο 1/4 συγκριτικά με άλλους Γραμμικούς Επιταχυντές, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αποδοτικός/παραγωγικός, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατ΄ επέκταση στην προστασία τόσο του ασθενούς όσο και του περιβάλλοντος.

ℹ️ https://www.papapostolou.gr/product/ethos/

➣ Ο αξονικός τομογράφος uCT 528 της United Imaging Healthcare, είναι σχεδιασμένος να παρέχει υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη σε όλους τους ασθενείς και να διευκολύνει την πρόσβασή τους σε προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και υψηλά πρότυπα φροντίδας. Διαθέτει uECO Energy saving module που εξασφαλίζει τουλάχιστον 30% μείωση κατανάλωσης ρεύματος.

ℹ️ https://www.papapostolou.gr/product/uct-528-40-80-slice/

➣ Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία AQUA TYPHOON της PENTAX, αποτελεί μια οικολογική λύση για τον καθαρισμό ενδοσκοπίων.
Η παραδοσιακή διαδικασία καθαρισμού ενδοσκοπίων μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο περιβάλλον, καθώς παράγει σημαντική ποσότητα απορριμμάτων (αναλώσιμα μιας χρήσης, χημικά) ενώ αυξάνεται η κατανάλωση νερού.
Η τεχνολογία AQUA TYPHOON συνδυάζει μόνο αέρα και νερό για μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία καθαρισμού ενδοσκοπίων, χωρίς τη χρήση βουρτσών και χημικών.

Οφέλη:

  • Μείωση της κατανάλωσης νερού κατά 70-89%.
  • Μείωση των απορριμμάτων από χημικά και υλικά μιας χρήσης κατά 99%.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους σε νερό, χημικά, αναλώσιμα και επισκευές.
  • Διάρκεια καθαρισμού από 2-7 λεπτά ανάλογα με τον τύπο του ενδοσκοπίου.
  • Μείωση των λοιμώξεων.
  • Ενσωματωμένο τεστ στεγανότητας
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ