espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Νέα εγκατάσταση στο ενδοσκοπικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων
SHARE POST
social
social
social
Νέα εγκατάσταση στο ενδοσκοπικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Νέα εγκατάσταση στο ενδοσκοπικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με το ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας του οίκου Pentax Medical και του συστήματος απολύμανσης εύκαμπτων ενδοσκοπίων Advantage Plus του αμερικάνικου οίκου Medivators, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα αποκλειστικά η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, η οποία ανέλαβε και την εγκατάσταση και την πλήρη εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του εξοπλισμού, παρέχοντας και την τεχνική υποστήριξη για τη συνέχεια.

Η εγκατάσταση αυτή, συμβάλει και στην αναβάθμιση του ενδοσκοπικού εξοπλισμού της πόλης/ του νησιού, καθώς διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ενδοσκόπησης και απολύμανσης ενδοσκοπίων.
Συγκεκριμένα, το ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας EPK-i5000, αναπαράγει εικόνα σε FULL HD ανάλυση, διαθέτει χρωμοενδοσκόπηση i-scan και μπορεί μπορεί να καταγράψει απευθείας εικόνες σε εξωτερική αποθηκευτική μονάδα . Σε συνδυασμό με τα σύγχρονης τεχνολογίας ενδοσκόπια EG-2990i και EC-3890Li συμβάλει στην διαχείριση ακόμα και τα πιο περίπλοκων ιατρικών περιστατικών.

Επιπρόσθετα, με επιτυχία εγκαταστάθηκε και το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα υψηλού βαθμού απολύμανσης εύκαμπτων ενδοσκοπίων Advantage Plus του αμερικάνικου οίκου Medivators. Το καινοτόμο σύστημα Advantage plus πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την απολύμανση εύκαμπτων ενδοσκοπίων, αποτελείται από 2 ανεξάρτητους κάδους όπου ο χρήστης μπορεί να απολυμάνει 2 εύκαμπτα ενδοσκόπια οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

  • Είναι φιλικό προς τον χρήστη αφού διαθέτει ενσωματωμένο υπολογιστή με οθόνη καθώς επίσης και touch panel, με αποτέλεσμα ο χρήστης να εκτελεί όλες τις λειτουργίες ευκολότερα.
  • Διαθέτει barcode scanner για την ιχνηλασιμότητα των ενδοσκοπίων και των χρηστών.
  • Διαθέτει ποδοδιακόπτη για την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης.
  • Το γεγονός της εμβάπτισης του ενδοσκοπίου καθώς επίσης και η έλικα που διαθέτει δεν αφήνουν κανένα σημείο του ενδοσκοπίου που να μην απολυμανθεί.
  • Για την μεγαλύτερη ασφάλεια του ενδοσκοπίου εκτελείται έλεγχος στεγανότητας και συνεχής παρακολούθηση της πίεσης όλων των καναλιών του ενδοσκοπίου ξεχωριστά.
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ