espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εξοπλισμός & Εγκαίνια του ΥΓΙΕΙΑ – Διαγνωστικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου
SHARE POST
social
social
social
Εξοπλισμός & Εγκαίνια του ΥΓΙΕΙΑ – Διαγνωστικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου

Σημαντική αναβάθμιση στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υποδομών και των υπηρεσιών αναφορικά με την ψηφιακή απεικόνιση του μαστού καθώς και τη μέτρηση οστικής πυκνότητας, αποτελεί ο εξοπλισμός του ΥΓΙΕΙΑ – Διαγνωστικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου, με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας των κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων Hologic & HOLOGIC SUPERSONIC IMAGINE που διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά.

Τα εγκαίνια του σύγχρονου διαγνωστικού κέντρου, πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιουλίου, παρουσία της Κας Γ. Σιαφαρίκα, Biomedical Engineer – Imaging Division Director της Papapostolou Healthcare Technologies, Κας Κατερίνας Πετάνη, Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος, ιδιοκτήτρια του ΥΓΙΕΙΑ, του Κου Θωμά Καρυακατζή, υπεύθυνου ακτινολόγου, ειδικού στην απεικόνιση του μαστού καθώς και πλήθους φίλων και συνεργατών που παρευρέθηκαν. Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρία μας να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την προμήθεια, παράδοση, εγκατάσταση και εκπαίδευση στις λειτουργίες των παρακάτω μηχανημάτων:

➡️ Tελευταίας τεχνολογίας ψηφιακός Μαστογράφος Τομοσύνθεσης Selenia Dimensions 3D, του Αμερικανικού Οίκου HOLOGIC, ο μοναδικός με πιστοποιημένη από FDA τεχνολογία τομοσύνθεσης ειδικά για τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς , με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας και με τον συντομότερο χρόνο εξέτασης.
https://www.papapostolou.gr/product/selenia-dimensions-2/

➡️ Σύστημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, σύγχρονης τεχνολογίας D.E.X.A, τύπου HORIZON, του Αμερικανικού Οίκου HOLOGIC, που παρέχει επιπρόσθετα τη δυνατότητα ολοσωματικών εξετάσεων μέτρησης οστικής πυκνότητας καθώς και εξετάσεων λιπομέτρησης με διαχωρισμό του υποδόριου από το σπλαχνικό λίπος.
https://www.papapostolou.gr/product/horizon-2/

➡️ Yπερηχογράφος Aixplorer MACH20 της HOLOGIC SUPERSONIC IMAGINE, με τη νέας Γενιάς Ελαστογραφία ShearWave PLUS™ που απεικονίζει, αναλύει και ποσοτικοποιεί την ελαστικότητα των ιστών σε πραγματικό χρόνο, έως 4 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
https://bit.ly/35xWqGX

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ