espa2
espa
English
BACK TO PRODUCTS
Digora Vidi
MANUFACTURER :
PRODUCT CATEGORY :
SPECIALTIES :
NULL
DETAILED DESCRIPTION
TECHNICAL SPECIFICATIONS
ACCESSORIES
RELATED FILES
VIDEO

Η ενδοστοματική κάμερα DIGORA VIDI είναι εύχρηστη^^ παρέχει εργονομία και καθαρές εικόνες. Είναι επίσης σύγχρονης τεχνολογίας^^ υψηλής ευαισθησίας 1/ 4 ΄΄ CCD και συνδέεται με τον Η/Υ μέσω USB υψηλής ταχύτητας ( 2.0 ).

ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς LEDs με οπτική υψηλής επίδοσης. Το οπτικό σύστημα του DIGORA VIDI είναι εξοπλισμένο με έναν ασφαιρικό φακό ο οποίος αποβάλλει την διαστρέβλωση και παράγει μία γεωμετρικά σωστή εικόνα. Η ευρεία οπτική γωνία σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία του φακού^^ επιτρέπουν τέλεια ορατότητα ακόμα και στις δύσκολα προσιτές περιοχές του στόματος.

Παρέχει εξαιρετικά ευρεία οπτική γωνία για εξερεύνηση ακόμη και των πιο απόμακρων περιοχών με ακρίβεια. Το ανατομικά διαμορφωμένο σχέδιο της ενδοστοματικής κάμερας DIGORA VIDI παρέχει +15 βαθμούς ευρύτερη οπτική γωνία. To χαρακτηριστικό αυτό^^ σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία του φακού^^ επιτρέπουν εύκολη απεικόνιση των δύσκολα προσιτών περιοχών του στόματος.

Παγώνει τις εικόνες με απλή ολίσθηση του τοποθετημένου κουμπιού EasyTouch^^ επιρτέποντας την διεξαγωγή εργασίας με απόλυτη εμπιστοσύνη χωρίς θαμπές εικόνες .

Το σφαιρικό σχήμα και οι μικρές διαστάσεις της κεφαλής της κάμερας βελτιώνουν την άνεση του ασθενούς.